45 minuter fotboll

Mille har varit på sin första fotbollsmatch. Men vi stannade bara första halvlek för sedan blev det tråkigt. Det roligaste tror jag han tyckte var när en jätteboll sprang runt på planen. Skånetösen och jag konstaterade att det inte kan vara det roligaste jobbet att ha. Inget man gärna skryter om.
Mille somnade i cykeln på vägen hem och slocknade igen som en lampa i sängen efter lite välling. Hoppas han sover gott hela natten. Vi är inte direkt bortskämda med en kille som sover hela nätterna. Nä, han brukar få komma in till oss runt ett tiden och sedan är han pigg och rumsterar runt i vår säng runt fyrasnåret. Efter lite välling somnar han dock om till sex-sju tiden. Jag bara längtar till den dagen han börjar sova hela nätter. Snälla, säg att det faktiskt händer!

Imorgon har jag tänkt jobba lite. Jag har under hela föräldraledigheten hoppat in i slutet av månaderna och jobbat lite extra. Det har varit skönt att få lite extra lön när vi såhär på slutet försökt snåla på dagar men det allra skönaste har faktiskt varit att få umgås med vuxna människor. Imorgon ska dessutom skånetösen och jag fixa lite saker inför helgens event. De som var på IRL träff för två år sedan här i mellanstad vet vad det handlar om. Berättar mer om det efter helgen.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”45 minuter fotboll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.