Kompetens

Hej, här är jag och jag är bra! 

Snart ska jag börja arbeta igen. Deltid till en början. Jag har hittills gjort små gästspel på jobbet, såsom denna veckan. Det är skönt att komma hemifrån en liten stund och få det sociala umgänget som det innebär att vara på jobbet. Det tråkiga är att jag vill inte tillbaka till arbetsuppgifterna. Jag känner mig överkvalificerad för det jag gör och det är ingen utmaning i det jag gör. Problemet är att jag arbetar på samma arbetsplats som min mor och hon är gruppchef i den grupp jag skulle platsa i. Det känns så trist för jag söker nya jobb med ljus och lykta men jag verkar vara avskräckande så fort de inser att jag precis varit föräldraledig. Men jag vet att jag är bra och jag älskar att jobba. Kan ingen arbetsgivare inse det bara.

Min nuvarande gruppledare ville dessutom ge mig nya arbetsuppgifter när jag kommer tillbaka. Vet inte om jag kan vägra det eftersom det totalt är ett steg i fel riktning mot vad jag hållt på med innan jag gick på föräldraledighet. Annars får jag väl blanda in facket igen. Men det känns trist. Dessutom har en annan fått mitt gamla rum och gruppledaren ville sätta mig i ett rum med en annan vilket jag totalt blåvägrar.

Det känns verkligen deprimerande att komma tillbaka till något som inte utvecklar mig eller ger mig möjligheten att använda hjärnan och de 200 poäng från högskolan som jag faktiskt har.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Kompetens”

 1. Äh fy vad sugigt! Så var det på gamla jobbet för de som kom tillbaks. Uppskattade de kände sig liksom… Nu har förvirrad jag lagt till dig i rssen igen i alla fall. 🙂

 2. Hey, håll utkik efter annonser från ”mitt” jobb! Vi håller på och gör om hela myndigheten och extern rekrytering kommer nog bli aktuellt! Och det gäller väl hela landet tror jag! Jag kan hålla lite koll om du vill!

  Längtar själv efter att bli gravid o föräldraledig…

  Ha det gott! Kramkram

 3. Ja, fy, det förstår jag verkligen! För mig väntar ju arbetslöshet som det ser ut nu. 🙁 Men jag tänkte försöka sälja mig själv och hitta ett bra jobb innan det är dags. Drömma går ju alltid… :-S

 4. Det var snabba svar 😀 Tack så mycket!

  Trist att jobbbet inte fungerar så som du önskar. Själv sitter jag och klurar på hur jag ska ta tag i mina egna jobbproblem, inte kul alls… Varför kan inte allt bara fungera utan problem?

  Ha en bra dag!

 5. Se det som en tillfällig inkomstkälla.. Det e inget skoj att inte få stimulans av sitt jobb. Låter som din arbetsgivare e ngt tråkig (milt uttryckt).. Synd!!

  Håller du ögonen öppna efter ngt annat?

  Hoppas det ska ordna sig så att du trivs på alla plan & inte ”bara” det sociala!

  (snygg sidan e *gillar*)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.