Dagisbesök

Idag var hela familjen och hälsade på förskolan där Mille ska börja om mindre än en månad. Vi kom precis när de var på väg till skogen så vi följde med dit och sedan var vi med in en sväng också.
En liten tjej fattade tycke för Mille direkt och han verkade tycka det var roligt att vara där. Speciellt alla nya spännande leksaker som fanns.

Mille ska börja på ett ur och skur dagis. Första året är det dock lite lugnare med ur och skurandet eftersom barnen är så små ännu. Men de är alltid ute minst en gång på dagen om det inte är alltför kallt förstås. De vill att barnen ska få en positiv upplevelse av att vara ute och i naturen.
Både jag och mannen tyckte det kändes väldigt bra och är positiva efter vårt första besök där. Tror Mille kommer trivas alldeles utmärkt.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

10 reaktioner på ”Dagisbesök”

 1. Skönt att det känns bra med dagis! Det är så otroligt viktigt när man ska lämna dem ifrån sig, att det känns tryggt.
  Det är bra när de är ute mycket tycker jag. Theo går inte på något ur och skur, men de är ute minst två timmar om dagen.

 2. Rackarns vilken otur med jobbet. Bättre lycka nästa gång. Men det är bra träning bara att få gå komma på intervju.

  Vad roligt att ni fick en plats till Mille på förskola. GRATTIS! ett par vänner till mig har sökt för sina småttingar till ”ur och skur” men dessvärre inte lyckats få plats. De blir bara allt mer populärt och många som får upp ögonen för det.

  Vilken underbar far du har och Mille morfar. Vad mysigt att han ville dela med sig hur han känner och tänker. Tänkvärda ord.

 3. Låter som ett väldigt bra dagis, verkar inte som det bara blir en förvaring av barnen som det så ofta blir på gamla sortens dagis. Barnen mår ju så bra av frisk luft och blir fulla av kreativitet….Heja Mille ut i skogen..

 4. Kul att det blir en ur och skurförskola. Det tror jag på. Sökte jobb på en, men fick det inte. Det är intressant med annorlunda pedagogik. Är det privat eller kommunalt?

 5. Fattas bara annat!
  Vem gillar inte Mille?! Lilla fina killen..

  Låter som just ett sådant dagis jag själv hade velat ha till Adrian. Härligt att ni fick plats på just det!

  Önskar Fin Helg

 6. Med hans leende charmar han väl vilken tjej som helst, ung som gammal! =)

  Om jag får barn ska jag också försöka få in mitt barn i ett ur o skur dagis, verkar vara ett bra koncept!

  Får önska lilla familjen en trevlig helg! kramkram!

 7. Så fint du fått det på din nya sida! 🙂

  Roligt att Mille gillar sitt nya dagis, Astrid går också på ur och skur dagis och älskar det. Hon är dock lite uppretad på Skogsmulle som hela tiden gör illa sig och kan inte komma och hälsa på dem ute i skogen. Varje torsdag efter Mulle-skolan kommer hon hem och förkunnar att han är en riktig klant den där Mulle! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.