Lyckat DISCO

Igår var det så äntligen dags för Den Idiot Seriösa Cell Olympiaden. Jag och skånetösen hade skickat ut inbjudningar tidigare i somras och av 35 inbjudna så kom till slut 16 personer till Fångarna på fortet. Det finns ett ställe här i staden där de anordnat olika celler som man ska lösa för att få stämplar. Mest stämplar vinner. Alla verkar ha haft riktigt roligt och vinnande lag fick kanske inte helt otippat en discolampa i pris.

Efter fångarna på fortet åkte vi hem, svidade om för att sedan ta oss i till en restaurang/nattclub i stan. Där käkade vi mat och ytterligare några fler gjorde oss sällskap. Runt elva snåret började stället fyllas med folk och vi dansade en massa och jag tror de flesta var riktigt nöjda med kvällen. Det är i alla fall jag.

Mille har sovit hos mormor och morfar för första gången så nu ska jag springa över och hämta honom och se hur det gått. De kanske vill sova lite till 😉

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Lyckat DISCO”

  1. Låter som en lyckad kväll 🙂 Hur hade Mille haft det? Jag försökte få barnvakt den här helgen men mamma och pappa kunde inte. Det är skönt att vara barnfri någon kväll ibland. Jättefin sida, jag gillar bakgrunden. Kram

  2. Åh tack! Du; din lille kille är oxå en fantastiskt söt en!! Han kommer att bli farlig när tjejerna flockas runt honom. Minns själv hur det var när man hade en liten en; de stora barnen var liksom overkliga och man tänkte; en sån stor kommer jag aldrig att få!
    Kram kram…och tack för att du fortfarande läser hos mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.