Ett

Nu snart är lilla grabben ett år. Han föddes ju 14:44 på dagen, så några timmar till. För ett år sedan vid denna tiden hade vi precis kommit in till BB och barnmorskan konstaterade lite förvånat att jag var helt öppen.

Nu på morgonen fick lille killen öppna paket vilket var spännande. Hittills har paketen innehållit mössa, vantar, fuskolle, ritblock, fingerfärg och massa klossar. Det var lite svårt att veta vad han skulle göra med fingerfärgen. Han kände försiktig i burkarna och efter ett tag försökte han smaka på den. Han kommer nog snart på vad den ska vara till för.

Dagen till ära har Mille börjat ta betydligt många fler steg. Känns verkligen som han är på gång att överge krypstadiet. Vår lilla stora kille!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

14 reaktioner på ”Ett”

  1. Stort grattis mille!! Gud så fort tiden går, det var ju alldeles nyss han kom till världen. Vad roligt med födelsedagsfirande för liten ettåring!! Tom var magsjuk när han fyllde 1 så tyvärr blev det inte så mycket firande för oss då men vi kommer igen i år i stället!!
    Kramar anna & tom

  2. Grattis Mille på födelsedagen, du var så söt i tidningen. Hoppas vi kan träffas och leka snart.

    Kram från Henny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.