Gummistövlar

Mille fick ett par rackarns tuffa gummistövlar av mormor och morfar i födelsedagspresent. De tyckte han var riktigt skoj att ha på fötterna.

Nu saknas det bara lite pölar att hoppa i. Och kanske lite mer balans i fötterna också 😉

Imorrn blir en annan ett år äldre. Eller ja, egentligen bara en dag äldre men siffrorna som förkunnar min ålder ändrar sig lite i alla fall. För varje år som går så känns det som året går fortare. Tycker jag nyss födde barn och nyss kom hem med det lille knyttet på min födelsedag, men det var liksom ett helt år sedan.

Appropå ingenting så är jag totalt Greyified. Nu har jag sett nästan alla kommande avsnitt. Har ett kvar till imorgonkväll sen är jag ikapp USA. Det är så bra och jag gråter nästan varje avsnitt. Antar att många grät under kvällens avsnitt som sändes här hemma. Brööööl i stugorna!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Gummistövlar”

  1. Jag är också totalt Greyifierad 😉 Galet bra, är det. Tv och Chocolate Therapy is the shit.

  2. Grattis!!! Ja Grreys är så himla bra, jag har missat hela säsong 1 så det ska försöka se. Avsnittet igår var jättesorligt. Kram Jenny

  3. STORT GRATTIS i efterskott till både dig och lilla Mille. tänk sån liten gosgroda som låg där inlindad i filten för ett år sedan…och nu har det istället blivit den gosigaste lill knatten som snart går helt själv.

    stövlarna var verkligen tuffa! fick du själv något spännande??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.