Dubbelbokad

Sedan Mille kom till världen så slutade jag använda almanacka men nu är det inte hållbart länge. Jag dubbelbokar mig hit och dit. Gula post-it lappar fungerar inte längre som kalender. Jag måste ha en riktig. Förutom lite snygga arbetskläder behöver jag alltså en kalender.

Vi har börjat med inskolning och de första två dagarna har förflutit bra. Imorgon ska vi äta lunch där och på fredag hoppas vi att det ska fungera för Mille att äta lunch själv.
Idag var jag dock tvungen att åka in till stan och handla lite kläder till Mille. Det är ingen liten lista på kläder som han behöver ha på dagis. Nu har jag införskaffat honom ett litet tjockare vattentätt ställ, ett par vinterskor, ännu fler vantar och en tuff mössa att toppa allt med.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

9 reaktioner på ”Dubbelbokad”

 1. Ja, visst är det dyrt med dagisuppsättningar… Fast endel kläder drar jag fram och tillbaka eftersom det blir för dyrt annars. Lycka till med fortsatt inskolning!

 2. Men vad tusan. Nu när jag går in och läser inlägget ovanför mitt så har den personen tipsat med samma länk.

  Vad nytänkande jag framstår.

 3. Hello!

  Hittade en kul grej som du kanske redan testat, men ändå… Utmaning; kan vi inte få se en morphad Mille med… Lenny Kravitz-frisyr 😉

  makeoversolutions.com

  Ha det bra! Kram kram

 4. Första tiden på dagis blev jag sur när jag varje dag fick hem nedfläckade kläder, men sedan bestämde jag mig för att köpa begagnat och lite småslitet på tradera. Nu skickar jag med glädje med en massa kläder, som jag förr skulle ha ratat och bryr mig inte när de kommer hem i en plastpåse. 🙂

 5. Hade aldrig klarat mig utan en kalender. Nästan så att jag missar möten och dubbelbokar händelser fastän jag har en tjock och fin kalender 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.