Sprutat

Tidigare i veckan var vi till BVC för ett års kontrollen. Lille trollet gick igenom besiktningen skrikandes. När det var dags för sprutan fick han sitta i mitt knä och benet höll jag fast mellan mina ben. Sköterskan tog sprutan i benet och lillen skrek ännu mer. När det hela var klart sa hon att jag kunde andas ut. Jag märkte inte ens att jag höll andan 😉 Sprutor är helt enkelt inte min grej. Jag har blivit mer lugn när det gäller att själv få sprutor men när Mille ska få tycker jag det är väldigt jobbigt. Nästan så att jag blir lite tårögd.

Idag när jag lämnade Mille på dagis grät han massor. Men de ringde precis därifrån och berättade att han slutat direkt när de kom in och nu var han go och glad. Idag ska han äta lunch där alldeles själv. Utan mig och pappa iaf.
Skulle inte förvåna mig om han blir sjuk nu till helgen. Han har blivit lite snorig och verkade lite hängig idag. Tempen låg på 37,2. Lite mer än vad han brukar ha. Normalt är den på 36 ungefär.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Sprutat”

  1. stackars lillplutten. kan det inte vara sprutan som gett feber? brukar det inte vara en vanlig bieffekt?

    Helgkram på er!

  2. Hoppas verklingen han slipper vara sjuk. Dagis och små sjuka barn kan man nästan sätta likhetstecken mellan i början… Hopplöst trist, men det blir bättre säger de som vet 🙂 Vi är inte där ännu 🙂

  3. Tänka sig att han redan är så stor att han ska gå på dagis. Lilleskruttelutten. Det är inte så roligt , men det bruka komma som ett brev på posten med förkylning när dom små byter baciller på dagis, det blir en del nya som han inte är van vid. Bara att kämpa på. Det blir bättre jag lovar.STOR KRAM

  4. Det är så spännande att få följa med lilla Milles dagis introduktion. hoppas verkligen det kommer gå bra och att ni slipper hämta hem en liten sjukling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.