Miltons framsteg

Det är helt otroligt vilka framsteg Mille gör nu. I förra veckan började vi inskolningen. Då åt han inte själv med sked utan vi matade honom rätt mycket. Tre gånger åt vi på förskolan och nu äter han helt själv. Brukar avsluta måltiderna med att ge honom några skedar men annars så för han skeden till munnen och det är verkligen imponerande hur fort utvecklingen gått.
Första veckan på dagis har medfört första förkylningen. Han hade lite feber igår men har idag varit relativt pigg. Snoret står dock som en kran ur näsan. Hoppas han mår bra imorgon.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Miltons framsteg”

 1. Apropå snabb utveckling på dagis: Ett par vänner till oss har en son som är två år och som precis har börjat prata lite flerords-meningar. Döm om föräldrarnas förvåning när orden ”Sluta tjata” plötsligt formades i den lilla mun som nyss lärt sig säga mamma;)

 2. Vi ”slösade” biopengar på 1408 i lördags och jag tror det gjorde susen. Att vi såg den på bio alltså. Den var inte lika läskig som jag trodde den skulle vara men när den väl var läskig så var den verkligen läskig. Jag tycker definitivt skräckisar gör sig bäst på bio.

 3. Okej då ska jag spara den pengen då. 🙂 Jag var annars lite sugen på att se den men då väntar jag…

  Jag kan tänka mig att det gjorde ont i fingret. Dom små risgrynen e ju grymt vassa redan. Haha…

  Häftigt att han lär sig så mkt nytt hela tiden. Duktiga killen. Hälsa honom att han ska krya på sig!

  Kram

 4. Det är rätt häftigt hur mycket de lär sig på dagis. Olle kan en massa nya ord som varken jag eller Welle lärt honom eller ens brukar använda.
  Hoppas ni trivs med dagiset och framför allt att er älsklig gör det!

  Kram

 5. Hejsan
  Följde er gamla sida och blev glad när jag hittade er igen! Kloka ord och vackra bilder, ha en fortsatt skön söndags kväll, jag kommer tillbaka.

  /Hälsar Emma med sina favoritpojkar, Jack och Jaxon, dock hundar!

 6. Ah, jag är så mesig att jag inte kan se minsta lilla skräckis… t o m komediskräck tycker jag är obehagligt!! 😀

  Och jösses vad Milton gör framsteg!! Duktig pojke!!

  Och krya på honom!
  kraaam
  (you’ve got mail förresten)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.