I mina drömmar

Det var bara en dröm. Så ni inte får för er något annat 😉 Tror inte Huggen skulle vara läkare här eller att jag inte skulle märka att jag var gravid förrän i vecka 20. Eller att nästa lille son skulle simma runt i ett akvarie på ultraljudet.

Mille är på dagis. Var där vid nio och ute en timme på gården med Mille och alla barnen innan jag gick hem. Han grät lite men jag har inte hört nåt efter det så jag skulle tro att det går bra. Ska tillbaka vid halv två. Idag var det premiär för att sova på dagis. Ska bli spännande att höra hur det gick. Jag har varit lite skeptisk till att han verkligen kommer somna där. Men med alla nya intryck så är han nog väldigt trött och kan somna varsomhelst.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”I mina drömmar”

  1. Ja, jag fick faktiskt läsa två gånger innan jag insåg att det nog helt klart var en dröm. Första gången var jag lite slarvig så då hoppade jag över vissa detaljer.
    Hoppas att det går bra för Mille att sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.