Vinter*blip*sjukan

Imorse på jobbet kände jag mig lite konstig. Magen betedde sig underligt. Blev bara sämre och sämre så till slut tog jag bussen hem. Började känna att jag behövde spy, tog en busshållplats i taget och när man bara vill att bussen ska skynda sig hem, ja självfallet då ska en hel dagisgrupp kliva på bussen och tjoa och tjimma. Till slut kände jag att jag inte pallade längre. Skyndade mig av bussen några hållplatser för tidigt och den hade bara hunnit köra iväg när jag lade en äcklig kaka på marken. Gick hem sista biten och väl hemma ringde jag morfar som fick hämta Mille från dagis.

Mille fick sedan vara kvar hos morfar  och mormor för själv konstaterade jag att jag måste drabbats att vinterkräksjukan. Bäddade ner mig, i full mundering med kläder, morgonrock och tjockt täcke men låg ändå och frös.  Blev oerhört glad när mannen kom hem med cocacola. Åh vad underbart med något i magen även att det inte fick stanna där.

Nu hoppas jag bara på att jag ska bli frisk snart, för att spy är bland det värsta jag vet.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

11 reaktioner på ”Vinter*blip*sjukan”

 1. Oh. Krya på dig! Jag har haft vinterkräksjukan två gånger och båda gångerna trodde jag att jag skulle dö. Kan inte förstå att du alls orkar uppdatera bloggen! Jag bara kräktes.

 2. stackare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det ÄR verkligen det värsta som finns!

  krya på dig!!

 3. Usch & fy vad läskigt! Hoppas att du e pigg snart igen!

  Krya på dig!!! (men nån kram vågar jag mig inte på 😉

 4. Uuuuuusch vad du är äcklig!! 😉

  Krya på dig, vinterkräksjukan är gissningsvis ingen höjdare. Jag tror jag varit förskonad sedan jag var sisådär 16 år, så för varje år blir det väl mer och mer sannolikt att det ska bli min tur.

 5. Oh, stackars dig!! Jag har *peppar peppar* aldrig drabbats, men känner nästan på mig att jag lär få en dos denna vinter, bara för att man är gravid…

  Krya på dig!!!!!

  kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.