Utåtriktad?

Jag har funderat extra mycket de senaste dagarna. På vem jag är, hur jag presenterar mig själv och hur jag vill vara. Fick återkoppling på en jobbintervju i veckan. De tyckte inte att jag var tillräckligt utåtriktad. Jag blev lite förvånad. Tycker alltid att jag har haft lätt för att få kontakt med människor och min meritlista bekräftar det faktum. Däremot kan jag nog vara eftertänksam och analyserande av de situationer jag hamnar i. Men jag vill gärna inte slänga ur mig vad som helst. Ni som träffat mig, vad tycker ni? Borde jag släppa loss mer, våga ta för mig och visa vem jag är?

Är det skillnad på att vara öppen och utåtriktad?

071209_utatriktad.jpg

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Utåtriktad?”

 1. Den där feedbacken har jag åxå fått när jag varit på anställningsintervjuer. Jag är nog åxå eftertänksam och analyserande och lite avvaktande i början. 😛 Även fast man försöker är det ju svårt att ändra sin personlighet…

 2. Nu har ju inte vi träffats, så jag har bara nätbilden av dig. Tycker inte att du borde någonting 🙂 Men om du känner för att ta för dig mer vissa dagar, go for it! Typ.

  Tycker att det är skillnad på öppen och utåtriktad, ja. Jag tycker själv att jag är öppen (inbjudande och mottaglig) men jag är nog aldrig särskilt utåtriktad…

  Underbar bild på sonen!

 3. Tja, jag vet inte. Öppen och utåtriktad. Ja, det är det nog. Jag är nog ganska öppen (när det behagar mig förstås). Fast inte så värst utåtriktad, mer av en ensamvarg. Förstår inte vad de menade med att du inte var tillräckligt utåtriktad. Du verkar vara en framåt tjej, ju!

 4. När vi var många (Linköping) så var du ganska tystlåten men när vi träffades du och jag med männen i våra liv eller när du och jag och Kicki sågs så uppfattade jag dig som glad,trevlig och pratig och kreativ.Det är ju svårt att vara bubblig och utåtriktad när allt/alla är nya vare sig det gäller jobb eller privatliv.

  När vi sen partade i Gävle så var det ju fullt ös på oss alla 🙂

  Hur som helst så är du en gullig tjej.
  Kram

 5. Som du själv skriver så håller jag med om att du är eftertänksam och analyserande. Ganska tyst av dig när det är nya människor omkring. Kan nog uppfattas som lite blyg. Så är jag också ibland, fast jag inte vill vara så. Vill själv släppa loss mer så att folk ”ser” mig mer. Det kanske du också ska göra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.