Inflammation

Igår var vi så till läkaren som efter undersökning, blodprov och urinprov konstaterade att Mille har lunginflammation och som om inte det vore tillräckligt har han även fått en inflammation på snoppen. Så nu har lilleman fått pencillin och inatt var äntligen första natten sedan i fredags utan feber. Nu hoppas vi att det vänder och att han blir så pass frisk att vi kan flyga ner till farmor o farfar på söndag.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

12 reaktioner på ”Inflammation”

  1. Men shit! Vilken otur ni har! Inte nog med det ena liksom. Jag håller tummarna för att det dröjer extremt länge före nåt nytt dyker upp i bacill- och virusväg.

  2. Nej men stackars liten :-(. Hoppas att han blir frisk till jul!! Nu beger vi oss hem till Sverige forresten sa jag passar pa att onska God Jul!

  3. Stackars liten! och jobbigt för föräldrarna också kan jag tänka…Hoppas att han piggnar på sig och att ni får en fin jul. Tack så mycket för det fina julkortet!:) Jag har inte skickat kort i år, övervägde att klä ut javier till pepparkaksgubbe men han ville inte sitta still;) God Jul! Kram

  4. näääääääääääää men lilla gubben då!!!!! stackars liten, hoppas ni får bukt med alltihopa snarast så han mår bättre och ni kommer i väg som planerat!! 🙁 Kramar till er alla!!!

  5. Fy vad tråkigt att han blivit så sjuk! Hoppas att det snart vänder på så ni får en mysig jul!

    Yvonne

  6. Nu håller jag tummen att pencillinet hjälper så att lille prinsen får vara frisk! (Första dagisåret är ett hundår på bacillfronten – det blir bättre sen).
    Kramar och God Jul!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.