Sova

Imorse vaknade jag glad i hågen (nästan i alla fall, om man bortser från bajsblöjan). Jag var glad för Mille hade sovit en hel natt. Uttryckte mig glädje på jobbet och kände att vår nya taktik när han vaknar på nätterna faktiskt har gett resultat. Kommer hem och berättar för mannen att Mille faktiskt sov till halv sju imorse. Mannen vet dock hur han ska ta ner mig på jorden igen och berättar att Mille visst hade vaknat som vanligt mitt i natten och att HAN faktiskt varit inne och vyssat honom till sömns igen.
Själv brummade jag väl alldeles för högt för att höra något. Men jag fick vara glad ett litet tag i alla fall.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.