Älskade man

Åh, vad skulle jag göra utan min make. Han räddar mig i vått och torrt. Han har räddat alla mina bilder från Milles första år och det betyder så oerhört mycket för mig. På måndag ska jag ringa så supporten kan komma och hämta datorn och ta in den för lagning. 10 arbetsdagar skulle det ta. Två veckor till utan dator med andra ord. Men nu har jag ändå klarat mig sedan mitten av december så två veckor till är väl en bit kaka.
Från och med nu har jag ingen ursäkt för att inte ta backup, nu har jag fått (återigen av min älskade make) en extern hårddisk med 120 GB utrymme. Den är redan fylld med 35 GB och då har jag min gamla dator att ta backup på också. Kanske får skaffa en till hårddisk 😉

Förresten måste jag tipsa om att Hemtex har rea (har väl aldrig hänt förut?). Man kan i alla fall fynda gardiner och dukar mycket billigt. Bäst att passa på och bunkra upp inför året.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Älskade man”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.