Älskade son

Vår älskade älskade son är så underbar. Ibland kan jag sitta och betrakta honom och knappt förstå att han faktiskt är VÅR son. Han är ett riktigt litet charmtroll som gärna busar och det fullkomligen glittrar i hans ögon.

Två nätter i rad (peppar peppar) har han nu sovit hela natten. Vi hoppas så att hans sömnrutiner är på väg att förändras och fortsätta såhär. Det känns ljuvligt att få sammanhängande sömn och att han dessutom kan ligga och leka/sjunga i sängen själv ett tag innan vi går upp för dagen.

Ljuva son, kärleken är verkligen oändlig.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Älskade son”

  1. Det gick nästan att föreställa sig innan, men nu börjar jag verkligen förstå den där stora, fantastiska kärleken man kan känna för sitt barn. Ibland går det inte att titta sig mätt och jag kan inte riktigt ta in att jag och Daniel har gjort den där underbara lilla varelsen och han är bara vår.

    Vad skönt att det går bra att sova! Vi lade Leo i vår säng för nån kvart sen och nu sover han som en stock. Han vaknar sällan och aldrig då jag går och lägger mig lite senare så det är skönt.

    Kramkram!

  2. vilken TUR att ni lyckades rädda korten. det är min mardröm att allt ska försvinna, ska genast skriva upp på to do listan att föra över kopia till externa. OCH bränna på cd. OCH framkalla..men det hinner jag väl lagom 2009 🙂

    Skönt med sömn om nätterna!!

    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.