Föräldrasamtal

Nu är vi kallade till föräldrasamtal på dagis. Ska bli skoj att få höra lite mer hur personalen tycker det fungerar med Mille på dagis. Vad jag förstått hittills går det jättebra och han är väldigt omtyckt. Alltid glad, äter och sover bra och vaknar alltid som en solstråle. Han är verkligen ett äkta dagisbarn.

Igår när jag skulle hämta hem honom på eftermiddagen hann jag bara sätta ner honom på golvet i kapprummet så hade han sprungit iväg tillbaka för att leka. Det känns verkligen skönt att han trivs så bra. Oroar mig inte det minsta för honom på dagarna utan är säker på att han har det jättebra.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

10 reaktioner på ”Föräldrasamtal”

  1. Nu får ni dessutom världens bästa Annelie som fröken till V från Ä. Hon slutar som E´s fröken och kommer till er ist. 🙁

    Ses snart!
    Kram!

  2. Skönt att han trivs så bra! Kan tänka mig att det är bra mycket lättare att fokusera på sitt arbete om man vet att barnet mår bra på dagarna.

  3. Härligt! Meja var (och är) också ett sånt äkta dagisbarn, det är så skönt! Love får vi väl se med, han gör hittills allt tvärtom så han blir säkert värsta mesen…

  4. Ja, vad skönt att det går så bra! Har ju fått höra mardrömshistorier om föräldrar som tvingas lämna sina gråtande barn och det kan inte vara kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.