Hej mitt vinterland

Igår när jag kom hem från jobbet hade jag sällskap med en granne och innan vi skildes åt påpekade jag att det skulle vara så underbart med snö, gnistrande vit och några minusgrader. Gissa om en person var lycklig imorse när hon tittade ut. Det var alldeles vitt ute och snön fortsatte trilla ner hela dagen. Nu har vi ett fint lager med snö och det blir så mycket ljusare ute med ens. Dessutom har jag märkt att det blir inte alls mörkt lika fort längre. Underbara vinter!

Jag har varit ensamstående sedan i söndags. Mannen har varit i Sthlm på utbildning. Är så tacksam över att ha mina föräldrar nära som ställer upp. Igår ringde de nämligen från dagis och sa att Milton hade feber. Jag hade en för mig viktig planeringsdag framför och ringde och bad morfar hämta Milton vilket gick bra. Jag kunde således vara med på planeringsdagen och Milton hade det bra med morfar. Febern gick dock över väldigt fort på lille killen och idag har han varit feberfri hela dagen. Jag tror det är de sista tänderna som är på väg upp för han har varit gnällig, dreglat massor och lös i magen = typiska tecken på att nya tänder är på väg gissar jag. Hoppas de inte skickar hem honom imorgon igen ifall han får lite feber. Vad jag vet är tänder inget smittsamt. Har en utbildning jag gärna inte vill missa imorgon men mannen kan nog ställa upp då.

Idag trodde jag min dator skulle komma men jag har inget hört 🙁

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Hej mitt vinterland”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.