Magsjuka

Igår blev jag magsjuk men lyckligtvis var det en lite lättare variant denna gången och idag känner jag mig mest matt men mår bra. Det lite märkliga med magsjukan är att jag åt på exakt samma restaurang precis innan jag blev magsjuk som sist jag blev magsjuk i december tror jag det var. Kan ju säga att jag aldrig mer kommer äta där.

Lillesklingen har börjat säga små ord. Mormor upptäckte igår att han faktiskt kan säga bil, eller buil låter det mer som. Brum brum fungerar också. Sedan tror jag han kommer bli ett litet mattegeni för han kan redan räkna till tre, med lite hjälp och när han är på humör 😉

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Magsjuka”

  1. Fyyy för magsjuka. 🙁 Finns ett ställe här i stan också som jag fått magsjuka av. Inte konstigt när de hade värmt en STOR kantin tacofärs med typ 3 st värmeljus. :-@ Skoj att det kommer lite ord från lille Mille! 🙂

    Kram!

  2. Hej! Inge kul med magsjuka. E har hög feber och kräks också men jag tror att det mest är av febern. Vilken restaurang är det undrar ju jag direkt?? 😉
    Kram och krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.