Gala

Jag börjar bli lite lagom less på alla dessa galor överallt där en liten klick ska hylla sig själva för sina prestationer (?). Jag undrar vart galorna för årets bästa mamma, pappa, polis, brandman, socialarbetare, läkare, sjuksköterska, lärare etc finns. Är det inte så att det blivit lite för många galor med de som redan syns överallt?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Gala”

  1. Jag haller med!! Jag som inte ens bor i Sverige forundras anda over att det verkar vare en liten ’inne-klick’ som hort och syns overallt och som alltid ar nominerade pa alla dessa galor. Sa skumt!

  2. Precis före jul var det en som hette Svenska Hjältar, den var precis det du söker!! Tror det var första gången den gick men kommer säkert tillbaka!
    K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.