Utbildning

Igår och även idag har vi utbildning på jobbet. Vi är på en föreläsning med en Chicagoman som heter Scott Miller. Han föreläser om att alla behandlingsmetoder är lika bra och att resultatet snarare beror på andra faktorer såsom att klienten och hjälparen får en relation.

Jag har varit på många bra föreläsningar men den här är verkligen helt otrolig. Han kör nästan stand-up comedy om ett rätt allvarligt ämne. Ser verkligen fram mot dagen idag också.

Annars kan jag ju alltid berätta att vi faktiskt börjat träna nu. I onsdags var vi på Step och jag lyckades med konststycket att ramla pladask på brädan. Var nog uppe på en microsekund igen och undrade hur många som såg mitt fall. Varför är det så?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Utbildning”

  1. Huu så pinsamt att trilla.. det är därför jag håller mig borta från träning..måste vara därför.. risken att trilla ;-).. nä allvarligt.. borde ta tag i tränandet jag också… Duktigt gjort!

  2. Det ÄR skämmigt att trilla. Men jag vet inte varför. 😉 Kul med intressanta och levande föreläsningar! Jäkligt kul med step också, för den delen… det var längesen nu.

    Kramkram!

  3. Jag håller med dig, två värdefulla dagar på föreläsning som man inte skulle velat vara utan! 🙂

    Jag är också stolt över dig och över det faktum att du bidrog till att få iväg oss på träning. Ditt lilla snubbel tolkades nog inte som en ”pladask-vurpa” av ngn annan än dig själv men är det inte alltid så att man själv är sin hårdaste kritiker? Jag lovar att halva styrkan där inte ens märkte att du halkade till…

    Nu Ola på radion….Yiiihaaa!!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.