Håll i er

Håll i er för nu har jag nyheter. Idag ringde jag återigen Atea för att beklaga mig lite över väntetiden för att få tillbaka datorn. Mannen jag pratade med kunde dock konstatera att den var lagad och på väg hem till mig. Fick till och med ett försändelsenummer.
Några timmar senare ringer det på dörren och en kille med fina gener står utanför och meddelar att han har en dator att leverera. Jag gör en liten kråka på hans manick medan han tittar på mig uppifrån och ner och för sig själv säkerligen konstaterar att ”vilka fula kläder hon har och gisses vilket finnigt ansikte, barn har hon också” för att sedan förskräckt tänka ”bara inte min tjej ser ut sådär när vi fått barn”, allt medan jag för mig själv repeterar ”titta inte på finnen”.

Killen avlägsnar sig och jag har ett paket hemma som när jag öppnar det innehåller min dator. Det märks att den varit på hälsohem för den luktar till och med ny igen. De måste städat bort alla smulor som trillat ner under året som gått. Nu ska vi bara installera lite fiffiga saker som trådlös anslutning, firefox och andra bra att ha program. Sen ska jag ladda över bilder och fixa in lite bilder på lille elsklingen i bloggen.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

9 reaktioner på ”Håll i er”

 1. Fina gener? 🙂 Han tänkte nog exakt samma sak om dig. Det är jag säker på.
  Har jag berättat att min bror börjat sin utbildning till socionom?

  Stor kram till er alla.

 2. ”en kille med fina gener” – hahahahahaha.. du menar att han ser ut som en riktig jägare som klarar av att hantera ett spjut och sedan komma dragandes med buffeln hem? 😉

 3. ”en kille med fina gener” Hahahahha, klockrent!

  Men fasen vad härligt att du äntligen fått tillbaka datorn 😀 Då kan vi ääääntligen få lite bilder gå godingMille!!

  Kramar

 4. Underbart!!!!!!

  Du…killen med goda gener tänkte nog såhär…. Woohoo vilken HOT Mama!!!! Synd att hon redan är upptagen.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.