Magbekymmer

Lilleman är lite krasslig i magen. Nu ikväll ratade han dessutom kvällsvällingen som han får i sängen precis innan han ska till att somna. Han ville bara ha nappen, lade sig på sidan och somnade på stört. Plutten min. Hoppas han mår bättre imorgon och att han slipper ha ont i magen inatt.

Nu tycker jag det är enormt roligt att jobba. Jag har verkligen fullt upp på jobbet och det är äntligen utmanande och jag lär mig nya saker hela tiden. Möten med människor ger en så många tankar och känslor och det är verkligen fascinerande hur olika vi är.

Nu ska jag ut en sväng med lillprutten, hunden alltså 😉

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.