Magsjuka igen

Så har magsjukan återigen tagit grepp om familjen. Lyckligtvis slapp jag själv bli drabbad denna gången utan nu är det Milton och mannen som är halvt däckade. Jag har precis utfodrat dem med blåbärssoppa och hoppas att de får behålla det.

Imorse vaknade jag vid halv åtta och då sov Milton fortfarande. Var in och tittade till honom och han låg med huvudet i fotändan. Sött tyckte jag, gick ner och slötittade lite på tv. Vid kvart över åtta hade Milton fortfarande inte vaknat så jag tänkte att det kanske är bäst att gå upp och kika till honom. När jag kommer upp slår en frän doft mot mig. Den blir allt starkare när jag kommer in i Miltons rum och jag ser rätt snart att sängen är nerspydd (detta kände jag inte av direkt när jag vaknade men så brukar jag vara täppt i näsan precis när jag går upp). Men att han låg med huvudet i fotändan fick sin förklaring. Stackars liten. Luktade ju jätteilla.

Blir en loj innedag idag med andra ord.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Magsjuka igen”

  1. Nämen hu! Hoppas du klarar dig. Jag känner mig lite nervös i magen bara av att läsa om magsjuka. Nu får den elaka säsongen vara över!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.