Vardag igen

Idag är det födelsedagar, säger grattis till mammah och Ulrica. Hoppas ni får en bra dag! Mammah kommer nog garanterat få en bra dag när de väl landat i Thailand. Tre veckor med sol och värme. Dagar som dessa, när regnet droppar ner här hemma önskar jag att jag följt med i en resväska.

Milton mår bra igen. Han var på dagis igår och hade varit så glad över att få komma dit igen. På eftermiddagen när jag skulle hämta honom tog jag med mammah och det var en tokglad liten kille som mötte oss på dagis.

Mannen och jag har börjat diskutera semester i sommar. Under juli är dagis stängt så vi måste vara lediga då men mannen som jag tidigare nämnt är arbetsnarkoman och vill inte vara ledig alltför mycket. Sedan verkar han hört från alldeles för många i sin närhet som uttrycker att det är skönt att börja arbeta igen efter semestern och att semestern inte varit en tid för att slappa av och njuta utan mer stressa runt. Själv har jag inga ambitioner på att stressa runt men jag vill gärna att vi planerar in något tillsammans. Återigen, jag vill att vi är en familj. Jag skulle gärna åka till Stockholm en sväng i sommar och gå på Skansen med Milton. Sen kan jag tänka mig små dagsutflykter där vi åker ut i omgivningarna och njuter av växthuseffekten.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Vardag igen”

  1. Jag tror att det är bra att planera något inför sommarsemestern så att den blir något man kan längta och se fram emot och inte bara ett tomrum som ska komma och gå.

    Det behöver ju inte vara något avancerat, som du skriver, men jag tycker att han, mannen, borde ta och engagera sig lite och se till att det blir något för dig att längta efter.

  2. Semester betyder sällan lugn och ro. Det är synd, för man behöver verkligen lite vila några veckor om året. Sen sa en klok man jag känner att det tar en vecka att varva ner från jobbet, och en vecka att varva upp igen, så egentligen har man bara ledigt i två veckor och inte fyra.

    Kraaaaaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.