Förlossning

Inatt har jag upplevt ännu en förlossning. Det var jobbigt men alldeles underbart, dock blev jag väldigt besviken när jag vaknade och bebisen var borta.
Inte utan att jag undrar om jag kommer få uppleva en graviditet/förlossning igen. Jag hoppas verkligen det, kanske mest för att jag känner mig lite snuvad på senaste (och första) upplevelsen. Det blev mycket bättre än vad jag någonsin kunnat tro men på ett sätt gick det lite för fort. Hann ju inte med att njuta riktigt (om man nu kan njuta av värkar, men jag tror det).

Igår konstaterade Mallan och jag att vi faktiskt varit igång och tränat i en hel månad. Duktiga vi är. Visserligen har jag bara gått på ett pass i veckan men jag har förutom step-passet även börjat cykla till jobbet lite sporadiskt. Idag tog jag visserligen bussen och igår bilen, men annars har jag cyklat både måndag och tisdag denna veckan.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.