Telefonförsäljare

Jag hade ett missat nummer på min telefon igår, kollade på numret på hitta.se och det var till ett call-up företag. Idag försökte de ringa igen, men jag tryckte att det var upptaget. Men när jag gjort det kom jag på att jag borde svarat och sagt något av följande.

-Hej du telefonförsäljare. Jag tycker väldigt synd om dig som måste sitta och ringa otacksamma människor hela dagarna och du har just ringt ännu ett nitnummer. Tack för påringningen. Hej då.

-Hej, hej då!

Hur skulle du vilja svara?

080229_tulpan.jpg

Idag är det äntligen fredag. Jag har de senaste två veckorna vaknat på torsdag morgon och trott att det varit fredag och faktiskt blivit lite besviken över att det inte är helg än. Vet inte varför jag känt sådan besvikelse för jag tycker faktiskt det är roligt att gå till jobbet. Det är ungefär som söndagsångesten, när söndagen lider mot sitt slut och måndag och jobb återigen lockar. Jag tycker inte det är så hemskt men ändå så känner jag av ”ångesten”.

Det var ett tag sedan jag delade med mig av bilder från hemmet. För någon månad sedan fick vi äntligen upp gardiner i vardagsrummet. Är så nöjd med dem, de är verkligen snygga, från Hemtex.
080229_vardagsrum.jpg
Tavlorna har jag dessutom suktat efter i över ett år så när Åhlens hade rea på dem, halva reapriset kunde jag inte motstå, de fick komma hem till oss. Jag älskar ju kallor dessutom, har ju några i fönstret också och det var även blommorna som utgjorde bröllopbuketten. Och som bonus får ni en liten close-up på lille Mille.

080229_milleisoffan.jpg

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Telefonförsäljare”

 1. Min senaste kommentar:
  -Vi har just anmält oss till nixregistret, vilket betyder att vi inte är intresserade av ditt samtal. Du kanske borde uppdatera dina listor därifrån?

  Brukar iaf få slut på diskussionen :-).

  Fina foton! Så fint ni har hemma!

 2. Så fint ni har det i vardagsrummet. Finast var lille parveln i soffan. 🙂

  Så här kan man säga när det ringer en telefonförsäljare:

  – Hej, jag ringer från bla bla bla…
  – Duuu, jag sitter lite illa till just nu… kan jag ringa dig lite senare?
  – Ehh, nä jag kan inte lämna ut numret.
  – Men får jag ditt hemnummer då?
  – Du kan ju inte ringa mig hemma…
  – Men vaddå, du ringer ju mig hemma?!

  😀

 3. Hej!
  Vad konstigt att du försökt maila men inte kommit fram… min mail ska fungera vad jag vet. Alt bra med oss, jag åker till sthlm idag och kommer hem imorgon. Ses gärna!
  Kram!

 4. Hejsan=)
  det var ju lite lustigt.. men va skoj att d lixom stanat. ännu rolgare är att du sa hej så jag hitta hit. fin blogg du med. och en skitsöt unge:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.