Badrum

Vi har två badrum i vårt lilla boende. De skulle båda behöva sig en ansiktsupplyftning men till sådant behövs det medel vilket vi inte har i dagsläget. Badrummet på ovanvåningen är lite av ett hatobjekt. Jag har sedan vi flyttade hit för lite mer än ett år sedan använt det badrummet en handfull gånger. Jag tycker att det är någon konstig doft där inne (det är inte mögel) utan mer som om något rengöringsmedel, urin eller tvål kommit ut i för stor koncentration och sedan torkat in. Nu har jag dock skurat och fejjat där inne så nu luktar det i alla fall rent. Badrummet skulle behöva sig en liten minimakeover. Får se vad jag kan hitta på framöver. Just nu ser det ut som följer.

080301_badrumuppe1.jpg

080301_badrumuppe2.jpg

Något som är tråkigt med badrummet, förutom färgen är att det är så in i norden med hål överallt. Svårt att göra iordning och dölja på något bra sett.
Har du några bra tips på billiga förbättringar till vårt badrum?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Badrum”

  1. Vi har oxå ett badrum som jag inte gillar. Usch! Men som sagt så är det ju så kostsamt att göra om det oxå! ´Men vi vänta rnog iaf ett par år till så att vi kan kosta på det och göra det som vi vill.
    Lycka till!
    Stor kram

  2. Oj, vad svårt… jag måste nog fundera lite. 😛 Vi har också ett ”hatbadrum”. Eller egentligen gillar jag inget av dem. Längtar tills vi har möjlighet att renovera åtminstone ett av dem!

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.