Mello

Måste ju kommentera Mello lite jag också. Jag tycker Charlotte har en bra låt men inledningen på den är kass. Sibels låt grät jag under, en låt som växt för mig. Amys låt har verkligen satt sig i skallen på mig. Så jag brände iväg en röst på den. Jag tror även att jag kommer skicka iväg en röst på BWO. Sanna har en bra låt, men jag gillar inte riktigt ballader i schlagersammanhang. Sedan tycker jag nog att Sibels låt är strået vassare. Låtar jag inte hoppas vinner är: Rongedal, Christer Sjögren, Nordman, Linda Bengtzing och Frida. Sedan ska jag säga att jag gillar faktiskt Fridas låt, men någon låt att tävla i Eurovision är det inte.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Mello”

  1. Jaha, nu var det över… Lite vemodigt… Vad ska jag göra nästa lördag? Och nästa?

    Perrelli var väl värd en biljett till Belgrad, enligt mitt tycke! Jag grät en liten skvätt när hon fick sina tolvor…

    Mest av allt kommer jag sakna Björn Gustafsson, har nog blivit lite kär i honom… ;o) Hörde att han är med i ett av SVT’s humorprogram, får nog bänka mig framför det för att stilla min abstinens!

    Ha en skön söndag! Kramkram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.