En riktig kille

Jag vet att de finns de som motsätter sig detta med rosa till flickor och blått till pojkar och att pojkar likväl som flickor kan leka med dockor exempelvis. Dock är det så att Milton verkar bli en riktig liten kille som fullkomligen ÄLSKAR bilar, bussar och andra fordon. Jag har därför beställt fordonsboken till honom. Förutom att mecka med bilar och spana in vrålåk kan han ju även detta med att skåla i tid och otid. När han blir 18 sen byts väl mjölken dessvärre ut mot öl och trehjulingen har blivit något med alldeles för många hästkrafter. Måtte Milton vara liten för alltid.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”En riktig kille”

  1. Ja det där med motorer verkar vara genetiskt hos killar. De flesta iaf. 🙂
    Ang boken, jag är jättenöjd med resultatet. Man är lite begränsad i layouten men jag tycker de två jag gjort blev jättefina. Använder du dig åxå av ”gör din egen bok”?

  2. klart han ska leka med bilar om han gillar det! själv körde jag bilbana så det flög om det =)

    kram på er

  3. Hahahahahaa.. skrattar åt första kommentaren.. det är som om Milton plötsligt växt upp och gjort sig hörd! Vilket underbart sammanträffande 😀

  4. Jag hoppas Theo leker med sånt han gillar för att han gillar det, inte för att han är pojke. Han har minst 100 småbilar. Som han gärna lastar i sin dockvagn och kör runt runt med. Eller parkerar i dockspisen 🙂

  5. Jadu, jag är en kille på 19 år som hittade din blogg via Bloggportalen, tror att du pingade din blogg just då. Jag bytte mitt namn Hampus till Milton för en vecka sen, och tyckte det var kul att du hade en son som hette Milton! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.