Puss

Idag var första gången som Milton gav mig en puss hej då innan alla dagisvänner och leksaker lockade alltför mycket. Det gjorde verkligen min dag. Min stora lilla kille. Alldeles underbar är han.

Har utbildning i dagarna två, motiverande samtal står på schemat. Det är intressant och givande och absolut ett verktyg som kommer fortsätta användas i jobbet. Motiverande samtal kan väldigt kort sammanfattas med att man speglar det klienten säger, bekräftar och sammanfattar. Min upplevelse är att det kan förtydliga klientens egna funderingar och tankar och för personer som känner ambivalens inför en sak kan det hjälpa till att bena ut vad som egentligen är viktigt.

Jag har sett klart alla avsnitt av Dexter. Nu hoppas jag på att säsong tre snart börjar sändas. Jag gillar Dexter så mycket att jag föreslagit att får vi en son i framtiden så får han heta Dexter 😉 Eller är det ett dåligt omen?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Puss”

  1. Milton och Dexter låter kanon tillsammans. Tycker det är ett coolt namn. Får jag en till kille någon gågn ska han heta Vincent. Trevlig helg!

  2. Gibson var en hårsmån från att döpas till Dexter. Efter Dexter ’oh, my God he is so fucking sexy’ Holland, som sjunger/sjöng i mitt dåvarande favoritband The Offspring. Men så tyckte jag att det skulle bli fel eftersom Gibson är mörk och den Dexter är ljus 🙂

  3. Hej,
    Jaså ska det bli utgång på lördag? Nåt särskilt som firas eller bara drinkarna som lockar? ska absolut fundera på det!
    Vi har också utbildning i motiverande samtal, mkt intressant!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.