Grönare gräs

Om gräset inte är grönare så är det i alla fall finare hos andra. Jag har aldrig varit särskilt förtjust i pellargoner men så visade Perlan upp sina nyförvärv och gisses så söta de var. Nu skulle jag också kunna tänka mig ett par pellargoner hemma.

Varför är det så att något man ratat innan själv helt plötsligt blir intressant och vackert när man ser det hos någon annan?

[tags]Inredning, Blommor[/tags] 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Grönare gräs”

  1. Första gången jag är inne hos dig och vilken fin blogg du har!
    Jag tror att detta med pelargoner är en åldersgrej, min mamma har alltid haft pelargoner på sommarstället när jag var liten o jag tyckte genuint illa om dem jag tyckte att bladen luktade illa och att det var fula blommor.
    Sedan för ett par år sedan, Mårbacka ack så vacker så nu är jag helt såld på pelargoner men tyvärr bor jag i Singapore och här finns det inga, ödets irone eller vad:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.