Energitjuv

Det är någon energitjuv i krokarna. Idag har jag haft en dag där musten totalt gått ur mig. Känner att jag allra helst skulle lägga mig i sängen under täcket och sova. Men går jag och lägger mig nu är jag troligtvis ännu tröttare imorgon.
Jag tror en energitjuv är vädret. Ett vitt lager börjar ta form på marken utanför. Jag kan bli deppad för mindre. Att cykla hem idag med pinande vindar i motsatt riktning var inte direkt uppfriskande. Bara jobbigt och svettigt.

080408_hallon.jpg

Unnade mig lite hallon idag. En försmak av sommaren och så otroligt gott.

Tog upp detta med bitandet på dagis med Miltons inskolningsfröken. Hon sa att de har koll på vart enda steg han tar för att kunna förhindra att det händer igen. Känns skönt. Mamman till barnet som Milton bet hade inte blivit alltför upprörd utan reagerat mer som jag tror jag själv skulle reagerat ”det är sånt som händer”. De berättar inte på dagis heller vem som bitit, tror det är bra för det kan ju kanske kännas lite jobbigt annars om man ska gå och vara illa omtyckt av en massa andra föräldrar.

[tags]Barn, Tänder, Energitjuvar, Väder [/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.