Fullt

Mitt huvud är just nu så fullt med tankar att jag inte vet vad jag ska skriva. Känner ni igen det där? Det är ungefär som när man har massor att göra men inte får något gjort för man vet inte vart man ska börja. Antar att listor är bra att göra vid sådana tillfällen. I love listor.

[tags]Tänkare, Organisera[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Fullt”

  1. Pingback: [el:sklingen]
  2. Jag tycker också om listor=). Att göra listor, handlings och matlistor och allt annat man kan strukturera upp genom att skriva en lista!

  3. Listor är hur bra som helst! Och många underrubriker och smågrejer så man får pricka av ofta är bra =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.