18 reaktioner på ”Vem är du?”

 1. Hej Annah

  Det här är ett jättebra sätt att få uppleva vårt minsta lilla barnbarn,vi bor ju så långt från varandra. Jag är inne varje dag och kollar på vår vackre lille Milton. Du är en duktig fotograf dina bilder är underbara du kan verkligen fånga motivet i rätt ögonblick

  KRAMAR Farmor& Farfar

 2. Men…. visst skrev jag häromdagen här eller???
  Blir förvirrad, jag skrev att jag är härinne och läser då och då men det verkar inte som det kom med.

 3. Jag är också här ganska regelbundet och kikar. Tyvärr är jag jättedålig på att kommentera, men på en sån här uppmaning får man väl ge sig till känna i alla fall 😉

 4. Häpp. Här är en anonym till. Hamnade här via nån annan som jag hamnade hos via nån annan. Och så fastnade jag. Tycker du har en söt son med ett fint namn! Dessutom har det visat sig att du har gått i samma skola som min sambo (han gick förbi datorn när jag var inne hos dig för länge sen). Så nu är jag inne lite då och då!

 5. Jag! Har hängt med sedan gamla sajten och innan Milton flyttade in. Följer dig nu via bloggkoll.

 6. Jag är här ofta nu =) Caroline från USA. Jag är ju så himla nyfiken av mig och vill väldigt gärna se hur du/ni har det. Men ofta är man så trött att man inte orkar sätta sig och skriva ett vettigt mail. Men nu vet du att jag hänger här iaf =)

  Kraaam

 7. Jag lyckades nyligen snubbla över din blogg igen, efter att ha följt dig i flera år, även när du var i USA! Känner mig nästan som en stalker. 😉

 8. Jag brukar titta in och läsa och bli inspirerad/känna igen mig. Det blir tyvärr inte ofta kommentar…:(

  Men nu när jag skriver en kan jag ju passa på och tacka för trevlig läsning!

 9. Jag känner mig lite träffad=). Jag brukar kika in hos er ibland, men lämnar avtryck lite för sällan.

  Jag tycker om alla fina foton du visar i bloggen, speciellt på fina Milton!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.