Lördagkväll

Igår hade vi goda vänner över här på middag. Vi åt varmrökt lax med stuvad potatis, sallad och till efterrätt hade jag gjort en tårta. Anledningen till tårtan var helt enkelt att jag sedan november längtat efter en tårta.

Efter maten tittade vi på filmen Crash. Jag trodde inte att jag sett den förut, men det hade jag visst och den var lika bra denna gången. Kan verkligen rekommendera den om någon inte sett den.

På morgonen idag vaknade Milton tidigt som vanligt. När mannen sedan klev upp ungefär tre timmar senare hade Milton och jag ätit frukost sedan länge. Jag tyckte med andra ord att det var tid för lite tårta vilket mannen hade lite svårt att förstå. Tidigast tolv tyckte han. Men lite tårta i magen och jag känner mig redo för dagen.

[tags]Film, Mat[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Lördagkväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.