Chinagirl

Gissa om jag är glad. Jag ska nämligen åka till Beijing, Kina. Jag ska åka till Kina, igen. 1997 åkte jag med skolan till Beijing en vecka och efter den resan har jag alltid sagt att Kina är ett land jag vill återkomma till. Det är så annorlunda och fantastiskt att man verkligen måste uppleva det på plats.

Och nu ska jag så dit igen!

[ni hao]= hej (på ett ungefär)

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Chinagirl”

  1. Va roligt! Du måste bara besöka den ny byggda ”Wang Fu Jing” i det centrala BeiJing. Även idag kan du prova olika ”Xiao Chi” i områden, fast lite svår hittat idag. Om jag inte minns helt fel så ligger alla ”Xiao Zhi”(små rätter) bakom den stora bokhandeln.

    Om du är intresserade av att gå på pub och nattklubb i BeiJing bör du besöka ”Hou Hai”(Bakom havet). Där hittar du allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.