Kina

När? 29 maj 2008
Hur? Med flyg (ca 9 timmars flygresa)
Med? Mamma, mormor och en kvinna från jobbet som själv utnämnde sig till sällskapets personliga massageguru.
Hur länge? 9 dagar
Varför? Vem kan tacka nej till en kinaresa!

Jag måste leta efter passet. Brukar alltid ha stenkoll på vart det är men i dagsläget får jag verkligen inte ens en liten idé om vart det kan tänkas vara. Jag har i alla fall en månad på mig att leta.

Massagekvinnan gav mig idag några sanningens ord när hon klämde på mina fötter (zonterapi), säg åt din man att innan han går mellan benen ska han klämma mellan tårna…

[tags]Kina, Resa, Pass, Massage[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Kina”

  1. Åh, kul! Jag var på en Kinaresa förra våren. Såg Peking, Xian och Guilin… 🙂 Kan klart tänka mig att åka till Kina igen! Men kan rekommendera er att INTE besöka Peking zoo… Djuren där har det inte speciellt bra 🙁

  2. Oj vad spännande! Men kommer du att klara dig utan Milton?! 🙂 Kanske är skillnad när han är såpass stor som han här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.