Avvänjning

Det blev lite socker på pannkakan igår och en kopp varm choklad på kvällen men annars har jag varit duktig och klarat mig ett helt dygn utan diverse sötsaker. Imorse på förmiddagsfikat åt jag till och med vindruvor istället för en macka.

Annars känner jag mig rätt trött idag. Detta trots att jag sovit mina sju-åtta timmar och därmed borde vara utvilad.

[tags]Socker, Sötsaker, Frukt, Sömn[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Avvänjning”

  1. Men du… Vindruvor innehåller massor av glukos som snabbt höjer blodsockret (druvsocker). Diabetiker ska tex. inte äta det. Så om du försöker vänja dig av vid socker kanske du inte ska äta just vindruvor…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.