Mr Tourette

Idag har jag varit på föreläsning med bland annat Pelle Sandstrak som skrivit boken Mr Tourette och jag. Det var en riktigt bra föreläsning som gav många skratt samtidigt som det är rätt tragiskt vad han behövt genomgå. Pelle berättade idag att han skrivit kontrakt med ett bolag om att göra boken till en film. Den filmen vill jag absolut se. Ska nog läsa boken också, om den kommer ut i pocket vill säga.

[tags]Tourette, Föreläsning, OCD[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Mr Tourette”

  1. ja men jaahhaa.. jag satt längst framme med mamma min=)
    visst var den bra? du hann se lite mer oxå ser jag. jag stressde dit från skolan så det blev bar en.. men den jag ville se mest så de är ok. mamma såg även en om han var äventyrare. de hade vart super de med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.