Softa

Idag hittade mannen en soffa på blocket. Vi har tittat rätt länge efter en soffa men inte hittat just DEN som vi vill ha. Jag hade en som jag verkligen älskade förut, men de slutade sälja den på svenska hem. Men nu var det någon som ville sälja sin välvårdade soffa, just den som jag föll för förut.

Dessutom sålde de två fåtöljer till. Perfekt! Så nu ska vi bara ta några fina foton på vår nuvarande soffa och lägga ut den på blocket. Tror dock inte det kommer vara några problem att sälja den, för den är faktiskt snygg och retro.

[tags]Soffa, Svenska Hem, Blocket[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Softa”

  1. Japp det måste vart jag!!
    Jag bor mot borgis och ska mot skolan. och tiden stämmer, hade en grön döskalle tee idag och håret flög i ansiktet, efter jag haft läppglans på mig.. haha.. mycket jobbigt!

  2. verkligen retro 😉

    nya soffgruppen ser supersnygg ut. är det brunt läder??? me like!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.