Pockettips

Just nu håller jag på och läser Karin Alvtegens bok Svek. Den är välskriven och spännande och även att jag inte läst ut denna ännu kan jag rekommendera den.

Det jag undrar nu är vad jag ska läsa härnäst. Har du någon pocketbok som du vill tipsa om?

[tags]Böcker, Pocket, Läsa[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Pockettips”

  1. Har du läst Dannyboy och kärleken? En väldigt söt och lite knäpp kärlekshistoria. Man får dessutom på köpet en massa härliga/hemska flashbacks från gymnasie/studenttiden. Dessutom utspelas den delvis i våra hemtrakter. Hysteriskt roligt att läsa gästrikemål i skrift…

  2. Jag föreslår en titt på boksoppa.wordpress.com där jag har sett att ett gång intelligenta tjejer läser och reflekterar över pocketböcker =)
    Nä, skämt å sido – jag föreslår faktiskt alla vi har läst, vi har lyckats otroligt bra med valen. Just nu En kvinnas resa av Agneta Sjödin som jag tycker både är väldigt tänkvärd men även intressant att följa som reseskildring/möten med människor etc.

    Kanske kan locka med lite familjegrill i helgen?

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.