Utvald

I förra veckan fick jag ett tjockt brev hem om att jag var utvald, tillsammans med 150 000 andra svenskar är jag utvald att medverka i en studie om de långsiktiga hälsoeffekterna av att tala i mobiltelefon. Jag gillar tester/undersökningar och studier så självklart ställer jag upp. Tydligen är det en studie som har hög prioritet av WHO.
Detta är den första studien som kommer att följa ett stort antal personer framåt i tiden. Intressant att vara en del av det tänker jag.

[tags]Undersökningar, Mobiltelefoner, Hälsa, Studier[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Utvald”

  1. Intressant! Gillar också studier/undersökningar och hoppar på allt jag blir tillfrågad om. Senast var det om vitaminer när jag var gravid, men fick hoppa av efterom vi flyttade och det blev för jobbigt att ta sig in till stan för varje provtagning.

    Kramkram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.