Modell naken

Idag ringde det en kvinna som undrade om jag ville ställa upp som modell i ett reportage i tidningen Mama. Ja, det kan ju vara skoj tänkte jag och undrade om hon kunde berätta mer. När hon sedan presenterade reportaget och att jag skulle vara toppless fattade jag ett snabbt beslut och tackade därmed nej. Det känns inte riktigt förenligt att visa mig toppless för hela Sveriges befolkning och sedan arbeta med myndighetsutövning. Det är ju säkert sådant som dras upp om jag skulle få för mig att bli politiker eller liknande i framtiden. Men det var ju i alla fall roligt att hon hade mig i åtanke.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Modell naken”

  1. Vad häftigt att bli tillfrågad av Mama! Men jag förstår att det inte var så kul när de berättade om kriterierna… blev lite förvånad för jag trodde inte Mama var en sån tidning..? Vad var det för ett reportage, egentligen??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.