Mycket kvar

Jag har så mycket kvar att berätta om från Kina resan att jag ibland kan komma på mig själv med att tänka att ”just ja, det måste jag också skriva”. Ska försöka författa lite ytterligare under veckan och även visa en kort film från Pekingoperan (det vill ni inte missa).

Idag har jag påbörjar röjning på ovanvåningen. Vi har så mycket saker och liten plats för alla saker att jag verkligen vill rensa ur så mycket som möjligt. Dessutom vill jag förpassa garderoberna i Miltons rum till återvinningen eftersom de är värdelösa och livsfarliga. Så idag har jag påbörjat tömning av dessa så att de förhoppningsvis kan monteras ner inom en snar framtid. Dock är det inte riktigt klart med vart alla Miltons kläder ska ta vägen men jag är inne på att införskaffa några ikea antonius möbler att sätta upp i badrummet nere och ha hans kläder där eftersom vi alltid klär på honom där ändå. Ni som har barn, har ni era barns kläder i andra rum än deras egna? Har ni några bra lösningar. Tar tacksamt emot förslag!

[tags]Kläder, Barn, Rum[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

11 reaktioner på ”Mycket kvar”

 1. Pingback: [el:sklingen]
 2. Hejsvejs!

  Här på Ljungås flyttar kläderna runt från ena stället till det andra.. jag får liksom inte det som jag vill.. Det senaste är inköp av byrås. En till Viktor en vit Malm med tre lådor, den var himla rymlig, djupa lådor men i efterhand hade jag nog köpt en fyralådors eller kanske köper jag till en trelådors till.. Men det fungerar bra iaf.. Alexanders kläder är också i byrå allt utom hans tjocktröjor. Robin från ikea, den hade mindre lådor de var inte alls djupa som Malms men det går bra..får var bättre med rensningen av kläder där…

  kram

 3. Hej!! Vad GLAD jag blev av det fina kortet! Tack gulle dig!Nu pryder han vårat kylskåp.
  Häftigt med Kina resan. Vi har resor dit från oss på Gimobuss ibland.

  Var på orten letar ni hus. Jag älskar stan du bor i. skulle gärna flytta dit om jag fick maken med 😉

  Stor kram..

 4. TACK goa du för det fina kortet! 😀 Det förgyllde verkligen hela min dag. Milton är hur söt som helst på bilden. 🙂 Och vilken fin handstil du har.

  Kramar!

 5. På min brorsdotters dop frågade svägerskans faster på klingande finlandssvenska om jag ”var i välsignat tillstånd?” Näe, jag är bara tjock svarade jag…

  Några förvaringstips har jag inte. Eller, jo. Tippen! Det är en bra permanent lösning på gamla ärvda möbler och papper man sparat på i tio år…

 6. Här är det kaos… lite kläder ligger i skötbordet, lite i en garderob, lite i en byrå och lite utspritt… puh. Måste också styra upp klädsituationen.

 7. Vi har Zions kläder i hans rum i inbyggda garderober. De är snygga och det finns ingen risk att de tippar.

 8. Vi har Loves kläder i badrummet än så länge, har en sån där byrå från IKEA som även kan bli skötbord. Meja har sina i sitt rum och har alltid haft tror jag…

 9. Hej, Vi kör faktiskt kläderna i deras egna rum det fungerar bra, sedan har vi självklart lite extra tröjor etc i hallen. Hoppas det går bra med den fortsatta röjningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.