Vardag

Vi har vardag här hemma. Inte att underskatta eller förskatta men tiden bara rusar iväg. Vi vaknar, går upp, klär på oss, ut med hunden, lämna hunden hos morfar, cykla till dagis med Milton, cykla till jobbet, arbeta till fyra, cykla hem, laga mat, ut med hunden och sedan bara andas ut över att ännu en dag närmar sig sitt slut. Alla dessa dagar som kom och gick, inte visste jag att det var livet. Vi har det bra, men jag ser fram mot att ta tag i projektet Miltons rum, om jag bara kunde komma på hur jag ska inreda det?

[tags]Vardag, Barn, Kärlek, Rum, Inreda, Barnrum[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Vardag”

  1. Vilken goding!
    Jag börjar närma mig arbetslivet och börjar inse att det nog blir mindre fritid då. När man pluggar är det så fritt.

  2. Ta vara på alla dessa dagar då tiden går så fort. 🙂
    Kram….Jag vill inreda hela huset och behöver massor av pengar 😉

  3. Känner igen det där med att dagarna bara rinner iväg. Allt går så snabbt och det känns som att jag åstadkommer… nada. Fin bild på Milton! Han har så vackra ögon!

    Kram på er!

  4. Vi har oxå ett nytt barnrum att inreda – ska bli skoj! Jag brukar hemnet-surfa emellanåt – trots att vi absolut inte ska flytta – ibland kan man få goda idéer av att se andras inredning 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.