Första skiss

Nu har jag börjat skissa lite smått på inredning till Miltons rum. Jag hittade en tapet hos boråstapeter som jag gillade eftersom den är så detaljrik och jag tänker att det kan passa i ett barnrum, fast den är ändå elegant. Tänker även att måla resten av rummet i en grå nyans som finns i tapeten. Till förvaring för leksakerna kommer vi införskaffa en Trofast från IKEA. Kommer även att förlänga den med ytterligare en sektion där Milton kan stå och leka med sina leksaker eftersom han gillar att göra det. Sen är jag även inne på att införskaffa en Malm byrå till Miltons kläder.
Nu har jag faktiskt ”lånat” bilder från både IKEA och Boråstapeter. Hoppas de inte misstycker alltför mycket att jag gör lite reklam om jag lovar att inte göra om det.

[tags]Barnrum, Inredning, IKEA, Boråstapeter, Fondvägg, Inspiration[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Första skiss”

 1. Väldigt snygg fondvägg!

  ja jag hittar ingen bra tidning så där. elle kanske man ska kia eller ja bon. är som catya sa, i mellan landet.. antingen är det ”hur får du din kille på fall” bla bla eller så är det ”bota dina rynkor” och jag är ju mitt imellan.. inte vuxen vuxen och inte tonpring.. hmm…!

 2. Vi har Trofast till Alexander och den är jättebra. Man kan både ha hyllplan och lådår. Vi har en åt varje håll så det blir som en stege som man kan gå upp på och sedan ner igen.

 3. Den kollade jag på idag haha! Funderar på den till matdelen. Inte just i den färgen men. 🙂 Läste du inläggen om Stellas rum? för där kan du säkert få inspiration. Vill du ha ett tem ai rummet eller mer laidback? http://www.styleroom.se har fina barnrum.

 4. Blir nog kanonfint! Dessutom är det ju både tapet och möbler att växa i, byrån och tapeten är ju ”tidlös”. Själv har vi ett gästrum och ett arbetsrum att inreda, men nu får vi ta paus ett tag tror jag, börjar få idétorka nu när vi inrett resten av huset… ;o)
  Kramkram!

 5. Jättesnygg tapet! Blir nog kanon det där. Hörde att Lisa varit och lekt med Milton. Har han skaffat sig en flickvän? haha 😉

  Hoppas allt är bra.

  Kram
  /Jennie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.