Allergi

Igårkväll märkte jag plötsligt att Miltons högra hand var dubbelt så stor mot i vanliga fall. Ringde sjukvårdsupplysningen som gav oss rådet att tvätta handen i sårtvätt och linda det i en linda ifall det var brutet och om svullnaden inte lagt sig till idag ta kontakt med hälsocentralen. Eftersom svullnaden inte lättat ringde jag hälsocentralen idag och mannen åkte dit med Milton. Läkaren gissade att han fått en allergisk reaktion mot något bett och skrev ut cortison.

Nu har svullnaden börjat lägga sig, handen var ännu större imorse. Undrar nu bara vad han blivit biten av, det verkar som om han fått flera bett på rad.

[tags]Barn, Allergi[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Allergi”

  1. men lilla milton då!!!! usch vad läbbigt. Olivia blev myggbiten på Rhodos av sisådär 10000000 myggor en natt och det gör ont i hela hjärtat att se de små stuckna 🙁

  2. Nej, stackars Mille! Men han verkar kanske inte märka så mycket själv så det gör nog inte så ont iaf, kan man hoppas.

  3. Stackars Milton. Hoppas det lägger sig snart och att han inte har så ont. Själv kan jag bli jättesvullen bara av vanliga myggor. Årets första bett brukar resultera i golfbollsstora bölder. I år har det varit lindrigare, men nu tar jag ju antihistamin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.