Hemma

Åkte hem från jobbet idag. Händer inte ofta och absolut inte för mensvärk, men så blev det idag. Fick så ont i magen att jag inte kunde göra något och med tablett i magen trodde jag att vardagen skulle bli hanterbar men när det onda inte lättade kände jag att det var tid att åka hem och vila. Så nu är jag hemma och tar det lugnt. Fick frågan två gånger idag om jag väntade barn, men mig veterligen är mens en rätt tydlig bekräftelse på att så inte är fallet om det inte har kommit några nya rön sedan jag blev med barn sist. Det händer så mycket hela tiden att det är svårt att hänga med i svängarna. Nu ska det tydligen vara okej för gravida att äta gravad lax.

[tags]Sjuk, Gravid, Mens[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Hemma”

 1. Hoppas det känns bättre nu. Inget kul att få så ont och sedan frågor om man är gravid 🙁

  Soliga kramar!

 2. tjaaa en del har ju blödningar ändå 😉 så man vet ju aldrig…

  inge kul med sån värk, hoppas du känner dig bättre nu! en varm vetekudde brukar hjälpa.

  kram på er

 3. Visst är det lite lustigt att folk tycker det är ok att fråga just om man är med barn om man råkar beklaga sig över magont, illamående eller om man bara lagt på dig ett par hekto???

 4. Va tråkigt att er hund inte är så förtjust i barn, sådär är vår katt med – går undan och vill inte vara i närheten i onödan. Om jag ändå kunde ge lite från våran hund till er så våran slapp vara så översvallande varje gång *s*

  Men bra ändå att den går undan och inte gör något dumt iallafall, men de känns väl i hjärtat såklart när de inte går ihop. Hoppas det blir bättre med tiden!
  Kram!

 5. Hi hi… Jag drömde härom natten att jag var här inne och läste och att du var gravid igen. När jag vaknade trodde jag nästan att jag drömde en sanndröm, nu vet jag att så inte var fallet. Nästa månad kanske? 😉

 6. Ja det är inte lätt alla gånger å va tjej inte!

  Javisst har jag en del bra smultronställen här i trakterna för loppisfynd 🙂

  Här i Valbo brukar jag besöka Gävle Biståndsgrupp samt loppisen på Spikfabriken.

  I Gävle tittar jag till RIA, Röda Korsets 2 loppisar (Brynäs å Bomhus) och några fler ibland 🙂

  Gillar du att kika på loppisar?

  kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.