Utmaning

Tänkte att jag skulle svara på några frågor som florerat på bloggar här i trakten ett tag nu.

Fem saker som fanns på min att göra lista idag

 1. Gå ut med Nova
 2. Handla mat
 3. Köpa tapet och färg till Miltons rum
 4. Vika tvätt
 5. Laga mat

Vad gjorde jag för tio år sedan?
För tio år sedan var jag 18, på väg att fylla 19. Jag var på ett läger för Flygvapenungdomar, där jag gick en sista kurs som gjorde mig till biträdande instruktör och skulle om cirka 5 dagar rycka in i det militära och genomföra värnplikten. Mitt liv kretsade väldigt mycket kring det militära då.

Ställen jag bott på?
Jag föddes i Stockholm och bodde där tills jag var tio år då vi flyttade till Gävle. Från Gävle bar det sedan iväg till Uppsala där jag gjorde lumpen. Efter färdig militärtjänstgöring åkte jag till Chicago ett år där jag arbetade som au pair. Väl hemma i Sverige igen styrde jag kosan ner till Karlskrona där jag pluggade under fyra år och mötte min älskade man. Efter studier hamnade jag åter i Gävle och tog med mig min kärlek. Så nu är vi här och får se hur länge vi blir kvar. Kan tänka mig att vi styr våra steg söderöver.

Fem saker jag skulle göra om jag hade oändligt med pengar?
Jag skulle studera, resa, skaffa barn, arbeta som volontär och se till att familj och vänner kan sätta guldkant på sin vardag.

Personer jag vill veta mer om?
Den som vill och ännu inte svarat.

[tags]Utmaning[/tags]

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Utmaning”

 1. Jag hade en liknande lista idag:

  1. Hänga tvätt
  2. Bädda om sängen med nya lakan
  3. Vattna blommorna
  4. Packa en flyttkartong med valfritt innehåll

  Lyckades med allt utom nummer 4 :o)

  Skriver alla sådana här listor, eller är det vi som är lite knasiga? :o) Känns som att det började tidigt för oss. Tänker faktiskt ganska ofta på de fina böckerna vi skrev och ritade i när vi umgicks förut. Hoppas på att jag ramlar över någon av dem under vår flytt :o)

  Kram från Camilla

  ps. Vilken e-mailadress kan man nå dig på? Tror inte att mitt senaste mail nådde fram till dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.